+386 3 620 92 92 [email protected]

Vpiši se

Prijavite se

Po ustvarjanju računa boste lahko spremljali svoje stanje plačila, spremljali potrditev in lahko tudi potovanje ocenili po zaključku ogleda.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrdi geslo*
Ime*
Priimek*
Rojstni den*
E-naslov*
Telefon*
Država*
* Če ustvarite račun, se strinjate z našimi pogoji storitve in izjavo o zasebnosti .
Pred nadaljevanjem naslednjega koraka se strinjajte z vsemi pogoji

Ste že član?

Vpiši se
+386 3 620 92 92 [email protected]

Vpiši se

Prijavite se

Po ustvarjanju računa boste lahko spremljali svoje stanje plačila, spremljali potrditev in lahko tudi potovanje ocenili po zaključku ogleda.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrdi geslo*
Ime*
Priimek*
Rojstni den*
E-naslov*
Telefon*
Država*
* Če ustvarite račun, se strinjate z našimi pogoji storitve in izjavo o zasebnosti .
Pred nadaljevanjem naslednjega koraka se strinjajte z vsemi pogoji

Ste že član?

Vpiši se

Cinque Terre

0
Cena
Od239 €
Cena
Od239 €
Obrazec za rezervacijo
Povpraševalni obrazec
Polno ime*
Email naslov*
Vaše povpraševanje*
* Strinjam se s pogoji storitve in izjavo o zasebnosti .
Pred nadaljevanjem naslednjega koraka se strinjajte z vsemi pogoji
* Prosimo, izberite vsa obvezna polja, da nadaljujete z naslednjim korakom.

Nadaljujte z rezervacijo

Shrani na seznam želja

Za dodajanje elementa na seznam želja je potreben račun

2977

Zakaj rezervirati pri nas?

 • Zagotovljena najboljša cena brez težav
 • Služba za stranke na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu
 • Izbrani izleti in aktivnosti
 • Brezplačno potovalno zavarovanje

Ali imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas pokličite. Smo strokovna ekipa in z veseljem se pogovorimo z vami.

tel: +386 36209292

[email protected]

3 dni
Iz dogovorjenega kraja
Cinque Terre
Min starost: 15+
Predstavitev

Vsaka od petih vasic, ki skupaj tvorijo Cinque Terre, je zgodba zase. Povezujejo jih pešpoti, ki so različno dolge in zahtevne, prav tako pa so vse vasi tudi lahko dostopne z vlakom. Najsevernejša, največja in tudi najpogosteje obiskana vas je Monterosso al Mare, ki je tudi edina z lahko dostopno dolgo peščeno plažo, zato je še posebej priljubljena med mladimi obiskovalci. Z najočarljivejšim osrednjim delom se lahko pohvali vasica Vernazza, središče namreč skoraj v celoti zaobjema morje.

Lokacija odhoda in povratka

Iz dogovorjenega kraja.

Čas odhoda

Ob 4.00.

Cena vključuje

 • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom
 • ladijski in železniški prevoz po programu na izletu Cinque Terre
 • 2 polpenziona (večerja, zajtrk) v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah
 • cestnine in parkirnine
 • vodenje in organizacija potovanja

Možna doplačila

 • za enoposteljno sobo 60€
 • zavarovanje rizika odpovedi potovanja 4,4%
 • zavarovanje Coris skupinsko 4,08€
Pot

1. danSLOVENIJA − VERONA −LIGURSKA OBALA

Odhod avtobusa ob 4.00 izpred dogovorjenega mesta. Vožnja z vmesnimi postanki do Verone, ki je eno najbolj ohranjenih nekdanjih rimskih mest v severni Italiji. Ponaša se  s čudovito rimsko Areno, ki je poleti prizorišče odličnih opernih predstav. Mesto ima ohranjeno čudovito srednjeveško arhitekturo  in slovi kot eden najbolj romantičnih krajev na svetu. Zahvaljujoč Shakespearu, ki je ljubezensko zgodbo med tragičnima zaljubljencema postavil prav v Verono, jo vsako leto obišče ogromno turistov. Angleški pesnik je zgodbo postavil v Verono iz 14. stoletja, ko sta reka Adiža in mestno obzidje obkrožala zgodovinski center ter sedež plemiških družin, kjer sta v bližini trga Piazza delle Erbe, in blizu ena drugi, živeli družini Mantague in Capulet. Sprehod po mestu za ogled znamenitosti, nato pa nekaj prostega časa za sprehod in nakupe. Opoldne nadaljevanje vožnje do La Spezije na obali Ligurskega morja, nastanitev v hotel, večerja in prenočevanje.

2. danCINQUE TERRE

Po zajtrku vožnja do Kraja Lerici, od koder se bomo odpravili z ladjico na celodnevni izlet po Petih vasicah ali deželah − Cinque Terre, kakor jih imenujejo domačini. Pluli boste severno in si ogledovali slikovite apnenčaste klife, ki tvorijo strme in zelo divje obale z značilnimi terasami.  Cinque Terre tvori pet vasic. Prvi postanek bo v kraju Manarola, ki je znana kot največja pridelovalka vina med deželami. Nekaj časa prosto in nadaljevanje v Vernazzo, kjer boste imeli postanek in ogled ene najbolj slikovitih obmorskih vasic. Hiške in stare cerkve so se strnile okoli majhnega pristanišča. Naslednja dežela se imenuje Monterosso. Dejansko je to najpoložnejša vasica, katere središče ima prijetne gostilne in restavracije. Vrnitev z vlakom proti  Lericii. Vožnja z avtobusom do hotela. Večerja in prenočevanje.

3. danLA SPEZIA−PARMA−LJUBLJANA

Po zajtrku vožnja do Parme, tako imenovane kulinarične prestolnice Italije, ki slovi po parmezanu in parmski šunki. Parma je tudi mesto velikih glasbenikov: Giuseppa Verdija, Artura Toscaninija in še mnogih drugih znanih italijanskih umetnikov. Pomembnost mesta se zrcali tudi v njenih znamenitostih. Ogled boste začeli na Piazzi della Pilotta, kjer je velik muzejski kompleks in znan mestni park, nadaljevali vse do Verdijevega gledališča in naprej do Piazze Gardibaldi in Piazza della Pace. Nekaj prostega časa za kavo v mestu. V zgodnjih popoldanskih urah pa vožnja do Mantove. Utrjeno mesto se vam ob prihodu predstavi kot čipka na vodi, saj je zgrajeno na polotoku in ga iz treh strani obdaja voda. Mantova očara obiskovalca s svojo renesančno podobo. Mesto Francesca Gonzage vam bo razkrilo osrednji trg, vojvodsko palačo, Trg Sordello, Trg Mantegna in Palazzo del Te. V popoldanskih urah se boste podali na pot proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Galerija
1 popotniki trenutno razmišljajo o tej turneji!